Política de devolucions i reemborsaments

La nostra política de reemborsament i devolucions té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la compra, no podem oferir-li un reemborsament complet o canvi.

Per ser elegible per a una devolució, el seu article ha d’estar sense fer servir i en les mateixes condicions en què el va rebre. També ha de ser a l’embalatge original.

Per completar la devolució, requerim un rebut o comprovant de compra.

Si us plau, no torneu la compra al fabricant.

Hi ha certes situacions en què només s’atorguen reemborsaments parcials:

  • Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui malmès o li faltin peces per causes alienes al nostre error.
  • Qualsevol article que es torni més de 30 dies després del lliurament.

Quan es rebi i inspeccioni la seva devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-li que hem rebut el seu article retornat. També us notificarem l’aprovació o el rebuig del vostre reemborsament.

Si s’aprova, es processar el seu reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la targeta de crèdit o mètode de pagament original, dins d’una certa quantitat de dies.

Reemborsaments endarrerits o perduts

Si encara no heu rebut un reemborsament, primer torneu a verificar el compte bancari.

Després, poseu-vos amb la companyia de la targeta de crèdit, pot prendre algun temps abans que es publiqui oficialment el seu reemborsament.

A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans que es publiqui un reemborsament.

Si heu fet tot això i encara no heu rebut el vostre reemborsament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a {hello@realworldstreet.cat}.

Articles a la venda

Només es poden reemborsar els articles de preu regular. Els articles en oferta no es poden reemborsar.

Només reemplacem articles si estan defectuosos o danyats. Si necessiteu canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electrònic a hello@realworldstreet.cat i envieu el vostre article qualsevol de les nostres botigues físiques.

Si l’article es va marcar com a regal quan es va comprar i se’l va enviar directament, rebrà un crèdit de regal pel valor de la seva devolució. Quan es rebi l’article retornat, se us enviarà per correu un certificat de regal.

Si l’article no es va marcar com un regal quan es va comprar, o si l’obsequi va enviar la comanda per lliurar-lo més tard, li enviarem un reemborsament a l’obsequi i se n’assabentarà de la devolució.

Per tornar el seu producte, cal enviar-lo per correu a qualsevol de les nostres botigues físiques.

Vostè serà responsable de pagar els seus propis costos d’enviament per tornar el vostre article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es deduirà del seu reemborsament.

Depenent d’on visqui, el temps que pot trigar a arribar-li el producte intercanviat pot variar.

Si esteu tornant articles més cars, podeu considerar utilitzar un servei d’enviament rastrejable o comprar una assegurança d’enviament. No garantim que rebrem el vostre article retornat.

Contacti’ns a hello@realworldstreet.cat per a preguntes relacionades amb reemborsaments i devolucions.